Janssons Orlando utslaget ur MLS-slutspelet - föll mot New England

Major League Soccer

Robin Jansson och hans Orlando City åkte ur MLS-slutspelet mot New England Revolution.
Lagkaptenen Nani blev stor syndabock då han missade straff i ställningen 2-1 New England.

Robin Jansson och hans Orlando City är utslaget ur MLS-slutspelet. Det efter att ha förlorat med 3-1 mot New England Revolution under söndagskvällen.

Carles Gil gav New England 1-0 efter 17 minuter, och efter 25 minuter utökade argentinaren Gustavo Bou till 2-0.

Orlando reducerade till 2-1 efter 33 minuter genom Urso Junior, men man åkte på ett dråpslag i den andra halvleken när Mauricio Pereyra fick syna det röda kortet efter en ful tackling på en New England-anfallare.

Orlando fick dock en livlina i den 74:e minuten när man tilldelades en straff och fick chansen att kvittera till 2-2 - men lagkaptenen Nani brände straffen. Istället punkterade Bou matchen med sitt andra mål till 3-1 i den 86:e minuten, assisterad av Gil.

Vem New England möter i nästa runda återstår att se.

Publicerad 2020-11-29 kl 23:27