Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svensson: Henke som förbundskapten är inget skämt

Sverige

Skämtade spelarna om att Henrik Larsson kan bli förbundskapten?
Det påstår landslagets presschef:
- Förstår inte var han får det ifrån, säger Anders Svensson till fotbollskanalen.se.

I måndags gick Anders Svensson ut och lanserade Henrik Larsson som förbundskapten. Nu påstår landslagets presschef Thomas Saleteg att det var planerat:

- Det var bara något som de hittade på. De ville driva med media, säger landslagets pressansvarige Thomas Saleteg till Radiosporten.

Anders Svensson förstår inget när han får höra talas om Thomas Saletegs uttalande:

- Nej, det var inget skämt från min sida, säger Svensson. Jag förstår inte var han fått det ifrån, jag har inte talat med honom.

- Men det var ju jag som sade det och viktigt att säga att det inte var ett skämt, även om jag förstår att det kanske inte blir så.

Annons

Varför tror du han säger så?

- Jag vet inte, kanske att det blivit så förstorat efter jag gick ut med det och flera andra spelare fick frågor om det. Och nu kunde man se i en kvällstidning att på en dag hade det ändrats från att vara 50 procent som ville ha Svennis så ville nu 50 prcent ha ”Henke”. Och det är klart att vi skrattade åt det.

Kan Saleteg ha sagt så sett till att Zlatan Ibrahimovic på dagens presskonferens sa att det var ett skämt med Henrik Larsson som förbundskapten?

- Kanske det, jag vet inte.

Publicerad 2009-10-13 kl 18:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto