Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal tar revansch till 2,10

Fotbollskanalen

Arsenal har onekligen haft svårt mot storlagen den här säsongen och söndagens match mot Chelsea på Stamford Bridge var inget undantag. Liverpool är nästa motståndare och trots en svår uppgift tror vi The Gunners reder ut det.

Liverpool har det onekligen tufft utan fixstjärnan Fernando Torres och Steven Gerrard tycks få allt svårare att mäkta med det kolossala ansvar som läggs på hans axlar match efter match, särskilt när andra kreativa spelare som Benayoun fortfarande saknas. Detta till trots har laget tagit en hel del viktiga poäng på slutet och knappat in i toppen av Premier League. Ett minus utöver redan nämnda spelare är Alberto Aquilani som Rafa tvingas ställa utanför laget på grund utav sjukdom.

The Gunners gjorde
en spelmässigt godkänd insats på Stamford Bridge, åtminstone, men släppte till onödiga ytor vid några försvarsmissar och gör framförallt inte mål på de lägen som skapas. Detta har varit symtomatiskt i mötena med topplagen i år och det finns egentligen ingen direkt förklaring till detta då mycket förmodligen sitter i huvudet på spelarna. Mot Liverpool tror jag att man på förhand ger sig själv en bättre chans och dessutom börjar det hårdna till i toppen och Arsenal har inga planer på att låta Liverpool knapra in på tabellförsprånget.

Annons

Ettan känns klart intressant då Liverpool känns överkomligt i nuvarande form och skick. Värderingen ligger på ca 49-50% och oddset 2.10 går att komma över.

Publicerad 2010-02-10 kl 10:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto