Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spela tidiga mål för Ronaldo

Fotbollskanalen

Spelbolagens andrahandsfavorit till slutsegern i Champions League åker till Frankrike för att bereda väg för ett avancemang mot kvartsfinalen. Med två offensivt vassa lag på planen har vi hittat ett spelobjekt där även TV-tittarna kan få sitt.

Los Merengues kan tvingas avvara Karim Benzema som nog gärna tar plats mot sina gamla lagkamrater i Lyon. Den 22-årige anfallaren är ännu inte helt återhämtad efter skada och då det finns sparkapital i Madrids anfallsspel lutar det åt att han åtminstone inte startar matchen. Cristiano Ronaldo återvände till ligaspelet i Spanien efter en två matchers avstängning och firade detta med att stänka in två mål. Argentinaren och ofta enormt underunderskattade Higuaín byttes i samma match ut under andra halvlek och det vittnar om att Pellegrini har planer för honom mot Lyon.

Olympique Lyon återfår Toulalan och Cissokho och går in i mötet med Real Madrid med allt att vinna. Trots positiv historik i mötena med spanjorerna förväntar sig få att Lyon kan stå emot superstjärnorna från Madrid, åtminstone sett över två möten.

Annons

Real Madrid har varit ekvivalent med mycket mål i årets La Liga och trots att utslagsomgångar i Champions League är väldigt taktiska upplägg så finns det mycket offensiva krafter som bör kunna få utlopp i afton. Vi har ackompanjerat till detta resonemang hittat ett intressant spel hos Betfair där mer än 1,5 mål noteras i första halvlek. Kommission exkluderat ger detta 2,95 vilket förtjänar en lowstake och en förhoppning om en attraktiv första halvlek.

Publicerad 2010-02-16 kl 10:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto