Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Berg vinner inte mot Fulham

Fotbollskanalen

Fulham bortabesegrade Wolfsburg i förra omgången och nu sätter britterna på nytt käpparna i hjulet för ett tyskt lag när Hamburg gästas. Tvåan spelas med handicap +1 till 2,15 hos bwin.com.

Hamburg går dåligt i ligan så fokus läggs på Europa Leauge men laget dras med en tung skada inför mötet med Fulham då vasse anfallaren Mladen Petric är skadad. Laget kommer från en 0-1-fölust på hemmaplan mot Mainz och i kvartsfinalen i EL slogs Standard Liege ut efter segersiffrorna 2-1 samt 3-1. Dagens motstånd är dock av högre kaliber och detta är långt ifrån en given seger för tyskarna.

Trots att Fulham är gäster och avverkat en 17 timmar lång bussresa ska de ändå ses med vinstchans. I förra omgången av EL besegrades Hamburgs landsmän Wolfsburg efter en 1-0-seger i Tyskland samt 2-1 hemma på Craven Cottage. Efter avancemanget till semifinal har två raka 0-0-matcher spelats i ligan och en av dessa var mot Liverpool på Anfield.

Annons

Att Fulham redan vunnit en gång på tysk mark är bra för lagets självförtroende och på skadefronten saknas endast tidigare skadade Andrew Johnson medan John Pantsil, Stefano Okaka samt Nicky Shorey är indisponibla. Fulham står högt i odds och spelas med handicap +1 till 2,15 hos bwin.com

Publicerad 2010-04-22 kl 10:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto