Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lyon vinner i Europajakten

Fotbollskanalen

Lyon har ett bra avslutande program och en plats till Champions League kommande säsong är i allra högsta grad tänkbar. Mot ett omotiverat Monaco blir det vinst med god marginal till 1,83 hos betfair.com.

Lyon har inför dagens släpmatch mot Monaco fortsatt chans till att nå en andraplats i tabellen vilket betyder direktkvalificering till Champions League kommande säsong. Med en match färre spelad än de flesta övriga lag, förutom Monaco, har fjärdeplacerade Lyon fyra poäng upp till andraplacerade Lille.

Vinst i dag för Champions League-semifinalisten innebär att laget går upp på en tredje plats och skaffar sig ett bra läge inför den sista omgången då nedflyttningsklara Le Mans kommer på besök. Att Lyon är starkt hemma är känt och i senaste hemmamatchen blev det vinst med 2-1 mot tabelltrean Auxerre. Clerc, Delgado och Gonalons är fortsatt skadade.

Annons

Monaco ligger i ingenmansland och har således ingenting att spela för i sina två avslutande matcher. Och när både klass, motivation samt bortasvaghet talar emot laget är det bara till att syna Lyon. Bulot, Costa, Alonso, Park och Mongongu är skadade medan Muratori är avstängd.

Spelet blir på ettan med asian handicap -1,5 till 1,83 hos betfair.com.

Publicerad 2010-05-12 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto