Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hedman talade ut: "Jag ljög rakt ut"

Andra ligor och cuper

Magnus Hedman talade ut till Malou von Sivers i efter tio - och berättade sin historia.
- Jag ljög rakt ut, säger han och erkänner dopning.

Magnus Hedman talade ut om sexköpsdomen, dopingstraffet och om sin skilsmässa från Magdalena Graaf . Hur kunde en av Sveriges mest hyllade målvakter sätta allt på spel och bli dömd för sexköpsbrott och doping?

När det kommer till sexköpet är ju historien att Hedman nyligen blev dömd för att ha haft sexuellt umgänge med en prostituerad. Precis som i rättegången håller han fast vid att han inte visste att det rörde sig om sexköp, men beklagar att han överhuvudtaget hamnade i situationen.

- Jag har levt ett liv som satt mig i dumma situationer de sista två åren.

Hedman berättar om kvällen när han hade sexuellt umgänge med en kvinna - det som alltså ledde till sexköpsdomen senare.

Annons

- Första tanken är, "vad är det för tjejer?". Det här är ju någonstans min egen syn på mig själv, var är jag någonstans som människa i det här stadiet? Jag kritiskt granskar ingenting, som jag kanske hade gjort idag. Jag släpper det och bryr mig inte speciellt mycket.

Före det har Hedman också tagits av polisen och åkt fast med dopning i blodet. Då förnekade han att han någonsin tagit prestationshöjande medel. Nu erkände han att han ljög.

- Jag ljög rakt ut. När jag blev tagen av polisen kom allt direkt. Jag valde direkt att ljuga och då trodde jag att jag var tvungen att hålla fast vid lögnen - för min egen trovärdighet.
- Varför jag tog tabletterna var av ren fåfänga. Jag idrottade ju inte då. Jag var rädd att min kropp skulle falla ihop. Men där ljög jag.

Se hela klippet från Magnus Hedman i "Efter Tio" med Malou von Sivers.

Annons
Publicerad 2011-02-01 kl 10:06
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto