Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Rött kort - för att tackla en streakare!

Andra ligor och cuper

Ashley Vickers i Dorchester fick nog efter att en streakare fått springa runt på planen i en minut. Han tacklade den mankinibärande mannen, och fick rött kort.

En match i den engelska sjättedivisionen Conference South fick en bisarr twist i går kväll. Det stod 1-1 mellan Dorchester och Havant & Waterlooville när en streakare iförd mankini intog planen och började springa runt bland spelarna.

Matchvärdarna jagade inte ihjäl sig för att fånga planinvadören - då tog Dorchesters spelande manager Ashley Vickers saken i egna händer och tacklade ner honom.

Det skulle han dock inte gjort - helt enligt regelboken fick han rött kort av domaren. Efter utvisningen rasade Dorchester samman och förlorade med 3-1.

Fotbollskanalen ringde upp klubben och fick prata med en talesman.

Annons

- Vi har inga kommentarer till vad som hände. Just nu är det upp till domaren och förbundet vad som ska göras, och innan vi har fått information från dem vill vi inte kommentera det hela.

Se Youtube-klippet nedan!

Publicerad 2011-03-08 kl 15:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto