TV: Udinese jublade för CL-platsen - och Pirlo hyllades

Italien

Udinese hade mängder med chanser men prickade både målramen och missade straff. Laget klarade ändå 0-0 - och är klara för Champions League-spel.

Lazio började bra borta mot Lecce och tog ledningen genom Rocchi. Coppola kvitterade men Lazio svarade direkt då Zarate pangade in 2-1. Lecce skulle komma igen ytterligare en gång, men i andra halvlek gled Laxio ifrån och gick upp till 2-4. I det läget var man tvunget att förlita sig på att Milan vann i Udine.

Udinese hade ett mäktigt tryck mot Milan. Skyttekungen Antonio Di Natale missade en straff i den andra halvlekeno ch Gökhan Inler prickade ribban när laget jagade ett segermål. 0-0 räckte dock för att fixa fjärdeplatsen och det resultatet stod sig matchen ut.

Zlatan Ibrahimovic vilade och Pato och Cassano spelade på topp för mästarklubben mot Udinese. För Udinese startade Joel Ekstrand på bänken.

Francesco Totti, Borriello och Vucinic gjorde Romas mål mot Sampdoria när man vann med 3-1.

Juventus och Napoli delade på poängen. Målskyttar: Lucarelli och Maggio för Napoli, Chiellini och Matri för Juventus.

Publicerad 2011-05-23 kl 01:17