Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Mourinho jämförs med Hitler: "Hyllades också av miljoner innan han föll"

Spanien

Förre Real Madrid-presidenten Ramon Calderon gör en minst sagt uppseendeväckande mellan José Mourinho och - Adolf Hitler.
- Hitler hyllades också av miljoner innan han föll, säger han.

José Mourinho är inte känd för att backa från konflikter. Nyligen ledde hans bråk med Real Madrids general manager Jorge Valdano till att Valdano sparkades.

Trots att Mourinhos mannar misslyckades med att slå Barcelona i ligan och Champions League älskas portugisen av supportrarna, något som förre Real-presidenten Ramon Calderon inte tycker att man ska dra för stora växlar på.

- Du kan ha miljoner fans som hyllar dig, men Hitler hyllades också av miljoner innan han föll, säger Calderon till den katalanska radiostationen ONA FM, enligt Goal.com.

Calderon passade också på att ge klubbens nuvarande president Florentino Perez en släng av sleven, efter att Valdano sparkats.

Annons

- Jag tycker synd om Madrid och Florentino. I går kändes det som att se en elev som inte läst läxan skriva ett prov.

- De pratade så mycket om problem att de lika gärna kunde ha pratat om erektionsproblem. De är en patetisk bild. Det var som att se ett lik på jakt efter sin kista.

Publicerad 2011-05-27 kl 11:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto