Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mellberg köper hus i Bromma - kan vara på väg att flytta hem

Sverige

Olof Mellberg köper hus i Stockholm, enligt uppgifter till fotbollskanalen.se. Något som kan betyda att landslagsstjärnan vill flytta hem.

Sedan han lämnade AIK guldhösten 1998 har mittbacken bott utomlands och representerat i tur och ordning Racing Santander, Aston Villa, Juventus och nu senast Olympiakos.

Mellbergs grekiska kontrakt löper ut under våren, och efter det har 34-åringen deklarerat att han ställer upp för Sverige i EM. Samtidigt har han en familjesituation med barn som kommit upp i skolålder, och det har därför under en tid spekulerats i att en återkomst till allsvenskan kan bli aktuell.

Mellberg äger redan ett sommarhus i Stockholmsregionen, och enligt vad fotbollskanalen.se erfar har han nyligen köpt ytterligare en fastighet, i förorten Bromma, nordväst om huvudstaden.

Annons

Bostaden är värd ett mångmiljonbelopp, ligger i närheten av vännen Daniel Majstorovic hem och kan användas för permanent boende. En insatt källa uppger för fotbollskanalen att köpet träder i kraft under våren 2012 – och ännu finns ingen lagfart registrerad i Mellbergs namn i Lantmäteriets fastighetsbeteckning.

Fotbollskanalen.se har inte kunnat nå Olof Mellberg för en kommentar, men den mäklare som ska ha förmedlat affären avböjer att uttala sig, precis som den person som nu bor på adressen.

- Det har att göra med kundens privatliv, oavsett om det är en känd person eller inte, säger måklaren.

Erik Mellberg, pappa till Olof, berättar att han inte känner till vilka planer sonen har för framtiden. Däremot tror han att Stockholm skulle kunna vara ett alternativ så småningom.

- Det kan det nog vara, det är klart. Han har ju ett sommarhus där sedan tidigare. Men jag vet faktiskt inte om något är på gång just nu. Det vet nog inte Olof heller ännu. Med den vardagen han har som spelare handlar mycket om att fokusera på nuet, med matcher och annat, och jag har i alla fall inte hört att det redan skulle vara klart vad som händer längre fram.

Annons
Publicerad 2011-11-30 kl 22:22
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto