Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Grahn om Fjezullahus sågning: "Jag har aldrig snackat skit om andra spelare"

Allsvenskan

Erton Fejzullahu sågar Tobias Grahn och säger att han "inte kan trixa till tre". Men mittfältsstjärnan vägrar ge igen för Fejzullahus smocka.

Mjällby gjorde i går klart med angolanske landslagsmittfältaren Dominique Kivuvu. MAIF-anfallaren Erton Fejzullahu har haft ett finger med i spelet då han tidigare var lagkamrat med Kivuvu i holländska NEC Nijmegen.

Fejzullahu slår i dag på stora trumman om Kivuvu - och passar i samma andetag på att såga Tobias Grahn:

– Grahn och Kivuvu är inte ens samma spelartyp, Grahn kan inte trixa till tre med bollen, medan Kivuvu kan göra allt med bollen, säger Fejzullahu i dag till Kristianstadsbladet.

Grahn har inte läst om Fejzullahus känga - men mittfältsstjärnan skrattar bara gott när han får det hela återgett för sig.

Annons

- Kul om Mjällby fått in en bra spelare, säger jag då. Jag bara glad för klubbens skull i så fall. Nej men jag känner att jag är för stor för att hålla på med sådant. Jag har varit för länge i branschen för att hålla på med pajkastning, säger Grahn till FotbollDirekt.se.

- Du kan googla mig femton år tillbaka, jag har aldrig snackat skit om andra spelare, varken med-eller motspelare.

Varför tror du att Erton säger som han gör?

- Jag vet inte varför han sa så, det får du ta med honom. Men jag har absolut inget otalt med Erton, Det var säkert med glimten i ögat.

- Jag vet vad jag kan som spelare, och att jag inte skulle klara att trixa till tre… jag tror att jag vågar anta den utmaningen (skratt).

Samtidigt som Grahn är noga med att påpeka vilket gott öga han har till Mjällby så medger han att en fortsättning nu ser utesluten ut. Kontraktet har gått ut och Grahn kopplas samman flitigt med Örebro men Gais har också varit aktuellt. Samtidigt ska det finnas intresse utomlands för 31-åringen, bland annat från MLS.

Annons

Du har tidigare sagt att det börjar närma sig med ny klubb - men nu är det riktigt nära eller?

- Alltså, det kommer med största sannolikhet bli klart med en klubb inom de närmaste par dygnen som kommer här. Så visst är det väldigt nära nu.

Anton Zetterman

Publicerad 2012-01-30 kl 13:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto