Samtidigt tog sig Burkina Faso vidare efter en långdragen historia.
Så här gick det i söndagens åttondelsfinaler i afrikanska mästerskapen.

Under söndagen drog åttondelsfinalerna igång i afrikanska mästerskapen.

Först ut var Burkina Faso mot Gabon, där den sistnämnda kom till spel utan stjärnorna Pierre-Emmerick Aubameyang och Mario Lemina.

Efter att Bertrand Traoré gett Burkina Faso ledningen i den 28 minuten såg de ut att spela av matchen. Än bättre blev oddsen när den gabonesiske försvararen Sidney Obissa drog på sig sitt andra gula kort i den 67:e minuten, så Burkina Faso fick avsluta matchen med en man mer.

Men i den 91:a minuten stod Adama Guira för ett snöpligt självmål och Gabon fick in en kvittering. Matchen gick till övertid och sedermera straffar, där inhopparen Ismael Ouedraogo blev hjälte då hans straff blev den avgörande. Burkina Faso blev därmed det första landet att ta sig vidare till kvartsfinal.

Senare under söndagskvällen var det dags för den andra åttondelsfinalen mellan Nigera och Tunisien.

Efter en mållös första halvlek fick Tunisien en drömöppning på den andra halvleken när Youssef Msakni gjorde 1-0. När Nigeria sedan jagade en kvittering blev Everton-spelaren Alex Iwobi stor syndabock, när han byttes in i den 59 minuten och bara hann vara på planen till den 65:e minuten innan han fick syna det röda kortet.

Tunisien kunde sedan försvara sin ledning med en man mer under de resterande 25 minuterna - vilket de lyckades med. Därmed gör de Burkina Faso sällskap i kvartsfinalerna.