Tidigare Dif-anfallaren målskytt mot Mahrez Algeriet i afrikanska mästerskapen

Afrikanska mästerskapen

Zimbabwe och Algeriet delade på poängen i dagens gruppspelsmöte i afrikanska mästerskapen - där den tidigare Dif-anfallaren noterades för ett mål.

Det var Algeriets storstjärna Riyad Mahrez som öppnade målskyttet i matchen i den tolfte minuten, men bara fem minuter senare kunde Kudakwashe Mahachi kvittera för Zimbabwe.

I den 29:e minuten fick Zimbabwe straff. Då klev Nyasha Mushekwi, som spelade för Djurgården säsongen 2015, fram och sköt bollen distinkt i mål till 2-1.

Mahrez kvitterade till 2-2 i den andra halvleken, vilket också blev slutresultatet.

Tino Kadewere, som spelar i Djurgården i dag, blev kvar på bänken under hela matchen för Zimbabwe.

Publicerad 2017-01-15 kl 19:56