POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

HIF vill behålla Bedoya: ”Modern och mogen”

En korttidslösning - för alla parter.Men nu hoppas HIF på en fortsättning med Alejandro Bedoya, vars kontrakt går ut efter säsongen.
– Vi har inte satt oss ner för att prata ännu, men Alejandro vill spela fotboll, säger Jesper Jansson.

Alejandro Bedoya var avstängd senast i allsvenskan mot Gif Sundsvall, men i går mot Levante var han tillbaka och slet i vanlig ordning – Helsingborgs sportchef Jesper Jansson gillar Bedoyas attityd och hoppas nu på en längre lösning. Bedoya lämnade som bekant skotska Rangers, som efter konkurs omstrukturerats och börjat om i division 3.

- Han hade kunnat stanna kvar i skotska division 3 och tjäna betydligt större pengar än vad han gör hos oss. Men han valde att få chansen att spela den här typen av stora matcher, säger Jesper Jansson till hd.se.

- Det är en jäkla bra fotbollsspelare. Han är modern i sitt spelsätt och mogen även utanför plan.

Men samtidigt är Helsingborg medvetna om att Bedoya egentligen vill spela på en högre nivå. Europaspel med HIF ses som skyltfönstret som ska ta honom tillbaka utomlands.

– Alejandro sitter med alla kort på handen. Han är här på ett korttidskontrakt, men hans ambition är ju att spela fotboll, säger Jesper Jansson.

– Vi har inte satt oss ner för att prata ännu, men Alejandro vill spela fotboll. Samtidigt vet vi alla att han lämnade allsvenskan en gång för större sammanhang.

Publicerad 2012-09-21 kl 11:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå