Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Thorvaldson het igen – januariflytt kan bli aktuell

Foto: Stefan Jerrevång / SCANPIX /

Norrköpings Gunnar Heidar Thorvaldsson hoppar över reklamskyltarna efter sitt 1-1 mål i söndagens allsvenska match i fotboll mellan IFK Norrköping FK och AIK på Nya Parken i Norrköping

IFK Norrköpings Gunnar Heidar Thorvaldsson är en jagad spelare.
- Det är flera klubbar som visar ett stort intresse, avslöjar hans agent Olafur Gardarsson för FotbollDirekt.se.

Andraplatsen i skytteligan den här säsongen har på nytt gjort Gunnar Heidar Thorvaldsson till en av allsvenskans största namn. Lika många mål som när han vann skytteligan 2005 för Halmstad och en siffra som gjorde Norrköping till årets överraskning.

Men efter femteplatsen kan han nu vara på väg bort med ett år kvar på kontraktet – redan i januarifönstret. Det förra Tysklandsproffset följs av flera klubbar; det avslöjar i dag hans agent:

- Först vill jag betona att Gunnar trivs utmärkt i Norrköping men det är klart att han inte gett upp hoppet att få spela utomlands igen. Han är allsvenskans bäste boxspelare och så bra, säger agenten Olafur Gardarsson till FotbollDirekt.se.
- Det är flera klubbar som visar ett stort intresse även om det i nuläget inte finns något konkret, avslöjar Gardarsson.

30 år och lika bra som under genombrottsåret med Halmstad som slutade med att han gick till Hannover96. Och nu ser han alltså ut att ha chansen att komma utomlands igen – och det möjligen redan i januari:
- Det är ingenting vi utesluter men Norrköping är prioritet just nu. Gunnar trivs verkligen och ser just nu fram emot nästa säsong, betonar agenten.

- Men det är klart att allt är möjligt. Det är flera klubbar som visar seriöst intresse. De såg honom under hösten vid flera tillfällen så det är klart att något kan bli aktuellt i januari.

Hur ser du på Gunnar Heidars säsong?

- Han visar att han är lika bra som när han var som bäst. Man kan tycka vad man vill om honom men han gör alltid mål. För mig finns ingen bättre allsvensk anfallare i boxen.

Publicerad 2012-12-19 kl 10:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons