Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

16:00: AIK presenterar ny spelare - Dulee Johnson återvänder

Allsvenskan

AIK kallade under söndagen till preskonferens med anledning av presentationen av en ny spelare. I kallelsen står det att tränaren Mikael Stahre, sportchefen Björn Wesström och "ny spelare" kommer att närvara.

Tidigare i veckan stod det klart att AIK värvar Assyriskas Martin Lorentzon som ansluter efter säsongen, och nu verkar det som att ytterligare förstärkningar är på väg.

På frågan om det är Lorentzon eller en annan spelare som ska presenteras låter AIK:s pressansvarig Sofie Josefsson hälsa att man inte kan säga någonting om det då man är ett börsnoterat bolag och därför inte i förväg kan säga något om eventuella förstärkningar.

ANNONS

UPPDATERING: Enligt vad fotbollskanalen.se erfar är det Dulee Johnson som kommer att presenteras. Liberianen har ryktats vara på väg tillbaka till AIK. Han har själv dementerat att så skulle vara fallet men enligt fotbollskanalen.se:s uppgifter är det alltså Johnson som återvänder från Israel och Maccabi Tel Aviv.

Publicerad 2009-06-14 kl 14:50
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto