Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

17.00: Cupen närmar sig för Malmö: "Borde ligga längre fram nu"

Allsvenskan

Malmö FF har meddelat att de kommer att satsa hårt på cupen för att nå ut i Europa. 17.00 i dag spelar de den näst sista matchen innan säsongen drar igång. 
- Jag förväntar mig att Malmö börjar se lite spetsigare ut framåt, säger Jonas Dalqvist som kommenterar matchen i C More Fotboll.

Foto: Scanpix

IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

De allsvenska lagen är mitt uppe i försäsongen men för Malmös del är det lite annorlunda. När andra lag säger utåt att de satsar för fullt på att vara i toppform till den allsvenska premiären har Malmö bestämt sig för att svenska cupen ska få full fokus. Efter en tabellpostion i allsvenskan i höstas som MFF inte var nöjda med är cupen enda vägen ut i Europa. 

- Jag förväntar mig att Malmö börjar se lite spetsigare ut framåt. Att det börjar sitta. Allan Kuhn har sagt att det är fokus på det offensiva spelet och han har rykte om sig att vara en offensiv tränare som sätter offensiven först. Det tycker jag kanske inte att de visade så jättemycket i senaste träningsmatchen mot FCK, säger kommentatorn Jonas Dahlqvist som kommenterar matchen mot Midtjylland.

Annons

- Sen är cupen väldigt viktig för Malmö och den börjar om drygt en vecka. Det är ju nästa helg. Då vore det bra om de är färdiga med laget. Allsvenskan är långt borta men tävlingssäsongen är inte det och de har ju verkligen betonat hur viktigt det är med Europaspel. Här är deras chans att komma ut i Europa och därför borde Malmö ligga längre fram än vad som är vanligt för ett allsvenskt lag så här års.

Är Malmö tillräckligt långt fram?
- Nej, det tycker inte att man såg mot FCK. Samtidigt var det en välspelad match men Kjartansson och de som ska göra målen där framme fick ju inga chanser. Han hade knappt bollen under första halvlek. Där vill man se att de kan mycket mer.

- Det var ju inte Kjartanssons fel, han fick ju inga bollar att jobba med. 

Matchen startar 17.00 och sänds i C More Fotboll. 
Annons

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-02-09 kl 10:55

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto