18-årige Jansson tvåmålsskytt när KFF besegrade Örebro

Under tisdagen möttes Kalmar FF och Örebro i en träningsmatch.
Hur det gick? Smålänningarna vann med 4-1 efter två mål av Isak Jansson, 18.

Det är fortfarande oklart när allsvenskan sparkar igång igen, men under Svensk Elitfotbolls möte i går, måndag, framkom det att det är upp till klubbarna själva om de vill spela träningsmatcher under nuvarande krissituation.

Under tisdagen möttes Kalmar FF och Örebro i en träningsmatch på neutral plan i Linköping utan publik. Efter en mållös första halvlek rasslade det till i nätmaskorna vid fem tillfällen under den andra halvleken.

ÖSK tog ledningen i den 55:e minuten genom Simon Amin. Fem minuter senare kvitterade KFF genom Alexander Ahl-Holmström. 1-1 så långt, men under matchens sista kvart skulle smålänningarna göra ytterligare tre mål.

Först gjorde Isak Jansson 2-1, därefter stänkte Edvin Crona dit 3-1 från straffpunkten innan Jansson gjorde sitt andra mål strax innan domaren blåste av matchen.

4-1 till Kalmar alltså.

Publicerad 2020-03-17 kl 16:10