Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

20.00: Allsvenskans stora pris: "Någon som vågar gå sin egen väg"

Premiär för Allsvenskan stora pris.

Då prisar fotbollskanalen.se en spelare som stuckit ut i mediebruset under säsongen 2013.

- Fotbollskanalens pris till allsvenskans röst går till någon som vågar gå sin egen väg, säger fotbollskanalens krönikör och jurymedlem Olof Lundh.

Allsvenskans stora pris är ett samarbete mellan Cmore, Offside och Fotbollskanalen.se där det de bästa spelarna i allsvenskan prisas i en direktsänd prisutdelning.

Förutom de sedvanliga prisen som årets målvakt, årets forward och det prestigefulla Allsvenskans mest värdefulle spelare kommer fotbollskanalen.se att dela ut ett speciellt pris.

Fotbollskanalens pris till årets allsvenska röst delas ut till "En person som gjort avtryck i media under den allsvenskan säsongen och som vågat att stå får sina åsikter.

Juryn för priset har bestått av fotbollskanalens Olof Lund, Patrick Ekwall och Tobias Rosvall.

- Det handlar om att prisa en person som vågar och vill kliva fram med en åsikt oavsett om det är något alla uppskatter. Som vågar ta debatten, säger Olof Lundh.

Tror du detta kommer bli ett pris som blir eftertraktat bland de allsvenska spelarna till nästa år?

- Det hoppas jag, och det tror jag. Trots allt har många insett att de har en roll att spela och vågar kliva in och tycka om allt kring fotbollen. Vilket är en häftig utveckling, säger Olof Lundh.

Övriga priser röstas fram av en stor jury av bestående av fotbollsjournalister, de allsvenska tränarna och lagkaptenerna samt förbundskaptenerna Håkan Eriksson och Erik Hamrén.

Allsvenskans stora pris är C Mores och Fotbollsmagasinet Offsides nya och årliga evenemang  som görs i samarbete med Svensk Elitfotbol. På fredag 8/11 20.00 i C More Sport avslöjas det vilka som ror hem de åtråvärda plaketterna. Galan sänds även på offside.org, på fotbollskanalen.se och i fotbollskanalens appar.

Publicerad 2013-11-08 kl 10:33
Annons
Annons
Annons