Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

4000 AIK:are väntas till Göteborg

Allsvenskan

AIK kan ta sitt första SM-guld sedan 1998 och många fans vill vara på plats i Göteborg. Fansen har tilldelats 1700 biljetter till matchen men uppemot 4000 kan vara på plats i Göteborg i samband med matchen.

Ett specialinsatt tåg med 1000 platser har sålt slut sedan länge och de 1700 biljetterna, liksom hela Gamla Ullevi är likaså slutsålda för flera veckor sedan. Drygt 17 000 biljetter sålde som smör.
Det är ett sällan skådad drag kring matchen på söndag.

Trots den stora biljettillströmningen har det inte varit aktuellt att spela matchen på betydligt större Ullevi, med plats för drygt 40 000 åskådare.

– Gamla Ullevi är vår hemma¬arena, och hade vi flyttat till Ullevi hade vi haft ännu fler människor att ta hand om, säger IFK:s säkerhetsansvarige Tommie Elgestål till DN.

Annons
Publicerad 2009-10-30 kl 12:28

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto