POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Abbas har bestämt sig - vill lämna Elfsborg

Abbas Hassan har fått nog. Han tror inte Elfsborg vill något med honom längre. Nu vill han lämna guldfavoriten i sommar.

- Jag finner mig inte i att sitta på bänken längre, säger han till FotbollDirekt.se.

- Det bästa för alla är om jag går vidare. Och personligen behöver jag verkligen få en nytändning efter åtta år här.

Du har bestämt dig? - Ja, jag hoppas hitta en ny klubb när transferfönstret öppnar i sommar.

Hassan har varit osynlig i media sedan han i mitten av mars dömdes ut av Elfsborg-ledning som valde att köpa in Ante Covic. Magnus Haglunds missnöje med Abbas var stort. Här är ett klipp från Borås tidning.

"Vi har känt några veckor att vi inte varit tillfreds med situationen. Abbas har inte presterat på den nivå vi hoppats."

"I det här läget, då vi vill vara med och slåss om guldet har vi inte råd att ha en eller två utbildningssäsonger för någon. Det hade varit annorlunda att komma in 2004 då laget låg på en tionde eller elfteplats i serien".

- Men alla har svackor någon gång. Jag hade en under försäsongen. Man måste väl få misslyckas? Nu känns det jävligt bra på träningarna men jag känner att det är kört för mig i Elfsborg.

Men eftersom du känner att du har imponerat - har du fått beröm från ledningen? - Det har jag väl men jag tror inte att jag kommer att få fler chanser.

Har du gett upp i Elfsborg? - Inte gett upp. Det är fel uttryckt. Jag kämpar på och har sagt till mig själv att nu ska jag träna, träna, träna till jag har något annat.

Hur ser du på problemen som varit? - Jag har absolut blivit starkare både som målvakt och person. Om man nu tvingas gå igenom det jag har gjort så är jag övertygad om att det kan vara bra.

Hur är intresset från andra klubbar? - Det vet jag inte. Jag har sagt åt min rådgivare att jag inte vill veta något innan transferfönstret öppnar.

FotbollDirekt.se har sökt representanter från Elfsborg.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-05-06 kl 13:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå