POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Abrahamsson velar kring Häcken-förlängning: "Tycker det är svårt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Häckens möte med Sundsvall i spelaren.

Peter Abrahamsson sitter på ett utgående kontrakt med Häcken.
Målvakten är själv osäker på om han kommer att stanna på Hisingen eller inte.
- Jag tycker att det är svårt, säger Abrahamsson till Göteborgs-Posten.

Peter Abrahamsson har spelat i Häcken sedan 2014, och har de senaste säsongerna varit given etta i målet hos de gulsvarta.

Nu sitter 30-åringen på ett kontrakt som går ut vid årsskiftet, och vad som händer nästa år är ännu inte klart. Målvakten berättar att det förs diskussioner med Häcken, som vill att han ska stanna, om en förlängning, och att det står mellan att stanna eller att testa något nytt.

- Ja, jag tycker att det är svårt. Vissa verkar inte tycka det, de bara kör. Det kommer vara en ny knivig situation, säger Abrahamsson till Göteborgs-Posten.

Abrahamsson menar att han är öppen för att till och med avsluta karriären i Häcken, men att han samtidigt inte vill stänga dörren för någonting.

- Jag resonerar väl som så att jag är lite nyfiken på att se vad som kan dyka upp - om det kan dyka upp något som kan vara värt att satsa på. Samtidigt trivs jag otroligt bra i Häcken och med allt runtomkring. Det är riktigt kul att vara med på den resa som klubben gör. Även om jag kanske hoppade på tåget när det grövsta grovarbetet redan var gjort, säger Abrahamsson till GP, och fortsätter: 

- I den ena handen vet jag vad jag har och vad jag skulle tacka nej till. I den andra handen vet jag inte alls vad jag har. Det är lite ovisst vad som kan dyka upp.

Abrahamsson har spelat samtliga minuter för Häcken i årets allsvenska, och har hållit nollan i tre av sju matcher.

Publicerad 2019-05-11 kl 10:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå