Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Agardius tillbakavisar avskedsuppgifter: "Det är inte sagt att jag ska lämna"

Allsvenskan

Aftonbladet uppger att Viktor Agardius kommer att lämna IFK Norrköping.
Det tillbakavisas av huvudpersonen själv.
- Min agent har en dialog med IFK, säger backen till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna från IFK Norrköping-Mjällby i spelaren ovan.

Viktor Agardius, 32, sitter på utgående kontrakt med IFK Norrköping.

Ett kontrakt som inte kommer att förlängas, enligt Aftonbladet.

Tidningen uppger att den förre KFF-backen, samt Egzon Binaku, kommer att lämna efter säsongen. Men enligt Agardius är det inte klart om det blir ett Peking-avsked.

- Det är inte sagt att jag ska lämna. Min agent har en dialog med IFK fortfarande och så länge den finns så är det öppet. Hur det kommer att bli vet jag faktiskt inte nu. Jag fokuserar på de matcherna som är kvar. Jag känner mig stark igen efter det som varit innan. Min kropp svarar väldigt bra på det som är. Det var tunga poäng att tappa i går. Men vi ska försöka avsluta säsongen snyggt, säger han till Fotbollskanalen.

ANNONS

Agardius hade själv inte tagit del av nyheten före den här intervjun. Samtidigt är han inte särskilt förvånad över att det cirkulerar uppgifter kring hans framtid.

- Det är rykten hit och dit och det är spekulationer. Så är det i den här branschen. Men jag är trygg och har en bra dialog med agenten. Vi vet vad vi har och vad vi tänker. Det är så det ligger till.

Vill du stanna?
- Jag trivs bra här i Norrköping. Lagmässigt har det varit en tuff säsong som varit upp och ner. Vi har inte riktigt fått det att stämma fullt ut. Men det finns mycket potential i den här klubben. Jag känner mig stark och vill kunna vara med och bidra så mycket som möjligt.

Nyligen beskrev Agardius sin säsong som ”skit”. 32-åringen har fått en stor del av säsongen spolierad av en bristning, ett ljumskproblem samt en covidsjukdom.

ANNONS

Han hoppas att vändningen kommer i slutomgångarna.

- Det går upp och ner i karriären med skador och dylikt som man får hantera. Det har varit en tuffare säsong. Men jag känner att kroppen svarar på ett bra sätt igen och jag känner att jag har ett par år kvar på den här nivån. Det är mitt sikte.

Publicerad 2022-10-11 kl 16:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto