Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Åge Hareide: "Det är 50-50 inför imorgon"

Foto: Scanpix

 Det är ett tufft utgångsläge för Malmö FF inför retur mot RB Salzburg. Ändå är tränare Åge Hareide positiv om sitt lags chanser.
- Skulle säga att det är 50-50 inför matchen, berättade han på presskonferensen inför matchen.

Efter de två omdiskuterade straffsituationerna nere i Salzburg så åkte Malmö FF hem förra veckan med ett 0-2-resultat i bagaget. Nu väntar returen hemma på Swedbank Stadion - en match som Åge Hareide tror att man kan vinna.

- Vi har satt oss i ett tufft utgångsläge och får hämta in 2-0, men ingen trodde att vi skulle klara av Sparta Prag förra året heller. Salzburg har ett sämre lag i år, men däremot fick vi med oss ett sämre resultat hem, sa tränaren på dagens presskonferens och fortsatte. 

- Ju snabbare vi gör mål desto mer ängsliga blir dem. Lyckas vi trycka ner dem så får vi dem dit vi vill, det är det vi önskar. Men det är en sak att vilja, verkligheten en annan. Vi måste jobba i 90 minuter och behövs det tar vi det till förlängning. Då kan det bli intressant.

När den norska tränaren fick frågan om hur han ser på möjligheterna till avancemang så sa han att chanserna ändå var goda.

- Jag säger att det är 50-50 inför matchen. Vi måste ha en bra dag vilket jag tror att vi kommer att ha. Det finns en god chans att kvittera på deras 2-0. Når vi dit har vi en vägg som kommer att hjälpa oss.

Under presskonferensen meddelade Hareide att Nikola Djurdjic är spelklar inför returmötet, trots sin infektion i låret.

Publicerad 2015-08-04 kl 13:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons