POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Agenten om Bobbie-intresse - Klubbar i Holland och Tyskland

Helsingborg är intresserade och Fredrikstad ska återigen ha kommit med i bilden. Men agenten försöker istället få Bobbie Friberg da Cruz såld till en klubb utanför Skandinavien.

- Jag jobbar på det hela tiden och det finns intresse.

Var? - I Holland, Schweiz, Tyskland och i viss mån England och Skottland. Det är Bobbies önskemål att komma dit, säger agenten Jan Olsson till FotbollDirekt.com.

Bobbie Friberg da Cruz har varit föremål för en hel del spekulationer sedan i vintras. Först blev det testspel med tyska Hertha Berlin, sedan dök Djurgården och norska Fredrikstad upp i bilden. Vissa uppgifter gjorde gällande att Bobbie mer eller mindre var klar för Fredriskstad. Men allroundspelaren blev kvar och stod för en fin vår i Gais. Efter säsongen löper kontraktet med Gais ut och troligen blir det ingen förlängning.

- Ingenting är uteslutet, men han har velat iväg länge.

Diskuterar ni förlängning med Gais? - Nej, inte just nu.

Enligt vad FotbollDirekt.com erfar är Fredrikstad återigen på jakt efter Bobbie Friberg da Cruz namnteckning.
- Det vill jag inte svara på, svarar Jan Olsson.

Tror du Bobbie lämnar Gais i sommar? - Allt är möjligt. Vi jobbar på det och sedan får vi se vad som händer. Ofta händer någonting snabbt även om det är mycket jobb som ligger bakom. Snart börjar klubbarna sälja spelare och då öppnar det sig, resonerar agenten.

Publicerad 2008-05-20 kl 15:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå