POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Agenten om Ishizaki: ''Elfsborg vill ha ordentligt betalt''

Stefan Ishizaki drömmer om att bli utlandsproffs. Mittfältaren sitter dock på ett långt kontrakt. Den klubben som vill lösa honom kommer att få lägga upp mycket pengar.

- Elfsborg kommer vilja ha ordentligt betalt. Den spelaren som Stefan är och det han har presterat så är han värd en hel del pengar, säger Ishizakis agent Martin Klette till FotbollDirekt.com.

Det var inför säsongen 2005 som Stefan Ishizaki vände hem till Sverige och Elfsborg efter utflykten i norska Vålerengen. Förra året var Ishizaki långa stunder briljant och gjorde fina åtta mål från sin mittfältsposition. Den här säsongen har han fortsatt att imponera och efter vårens succé drömmer Ishizaki om att få lämna allsvenskan. Martin Klette hoppas att Elfsborg fortsätter på den inslagna linjen att inte ställa sig i vägen för en spelare som vill flytta.

- De brukar tänka på spelarna och ge chansen till de som vill ta den. Med Lasse Nilsson var de schyssta och la sig på en rimlig nivå. Erfarenheten av Elfsborg är att de tänker på spelarna och inte bara på sig själva. Men man vet aldrig innan det blir skarpt läge. Stefan är allsvenskans kanske bästa spelare.

Svenskklubben Groningen är en förening som visar intresse för Ishizaki och följt honom under flera matcher.
- Jag kan bekräfta att det finns intresse från ett par klubbar. Nu blir vår uppgift att marknadsföra honom, säger Martin Klette.

Vilka länder rör det sig?
- Det vill jag inte säga, men det rör sig om två länder.

Tror du att Ishizaki blir såld i sommar? - Stefan är mogen för större uppgifter. Målsättningen är att komma ut, men det är många faktorer som spelar in. Det ska vara rätt land, klubb, tränare och stad. De ska ha också ha de ekonomiska musklerna att komma överens med Elfsborg. Hittar vi den kan det bli en övergång.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-16 kl 11:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå