POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4d

Agenten sätter press på Djurgården – måste ha svar inom 48 timmar

Foto: Bildbyrån.

Djurgården kan värva Fulham-spelaren Luca de la Torre.
Men för att få till en affär måste de regerande svenska mästarna snabba på.
- Vi behöver få besked från Djurgården snart, inom de närmaste 48 timmarna, säger spelarens agent till FotbollDirekt.

De regerande svenska mästarna Djurgården förstärkte nyligen truppen när Kalle Holmberg blev klar för klubben. Sportchefen Bosse Andersson jobbar med att förstärka lagbygget inför kommande säsong och i går, onsdag, kom uppgifter att Fulhams mittfältare Luca de la Torre är aktuell för klubben.

- Det stämmer att vi har kontakt med Luca de la Torre. Vi har fört samtal med honom under en tid. Men ännu utan att vi är överens, sa Andersson under onsdagen till FotbollDirekt.

Om Fulham-mittfältaren ska ansluta till Djurgården måste Bosse Andersson få till en affär snabbt. Till FotbollDirekt säger spelarens agent, Lance Davids, att Dif måste bestämma sig inom två dagar.

- Det stämmer att vi träffade Djurgården i söndags, vi hade ett bra samtal. Men vi har intresse från flera håll, bland annat från en annan Championship-klubb. Vi behöver få besked från Djurgården snart, inom de närmaste 48 timmarna, säger Davids till sajten.

De la Torres kontrakt med Fulham löper ut i sommar. Mittfältaren har en A-landskamp för USA på meritlistan och har den här säsongen noterats för två korta inhopp i Championship. Totalt har han gjort 14 framträdanden i Fulhams A-lag.

Publicerad 2020-01-16 kl 18:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå