Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Foto: Bildbyrån.

Ahmedhodzic om pappans utspel: "Jag är väldigt besviken"

3v

Mirsad Ahmedhodzic, pappa till Anel Ahmedhodzic, riktade i torsdags skarp kritik mot Markus Rosenberg. 
Nu tar Anel avstånd från pappans utspel.
- Jag är väldigt besviken, säger MFF-löftet till Kvällsposten

Malmö FF:s talangfulle mittback Anel Ahmedhodzic uppges bland annat locka till sig intresse från storklubbar som Chelsea och Milan. I veckan blev han även åter uttagen i Bosnien och Hercegovinas A-landslag, och när MFF lade ut ett inlägg om det på klubbens Facebook-sida, så kommenterade bland annat talangens pappa Mirsad Ahmedhodzic det.

Mirsad Ahmedhodzic riktade då skarp kritik mot sonens agent Markus Rosenberg, som han menar "skiljer barnet från fadern och mamman för pengar". Mirsad Ahmedhodzic skrev också att Rosenberg "hjärntvättat" MFF-löftet, samt att Rosenberg "vill lura Anel". Vidare skrev pappan också att Rosenberg tackat nej till klubbar som Milan, Chelsea och PSV Eindhoven. Mirsad Ahmedhodzics kommentar togs senare bort, men han utvecklade också därefter sin kritik för Aftonbladet..

ANNONS

- Han gör inte sitt jobb. Han har svarat Marina i Chelsea (Granvoskaja, Premier League-klubbens nya "transferdrottning") att Anel inte ska dit, sa Mirsad till tidningen.

Nu går Anel Ahmedhodzic själv ut och kommenterar pappans kommentar på Facebook. 

- Jag kan börja med att säga att jag är väldigt besviken. Att skriva sådant i sociala medier och kalla andra människor för idioter, att inte stötta mig... Det har alltid varit så mellan mig och min farsa att han har tagit det över gränsen, säger Anel Ahmedhodzic till Kvällsposten och fortsätter:

- Jag har alltid känt en kärlek för honom. Men jag har inte känt någon support, han har inte stöttat mig på rätt sätt. Speciellt inte nu när det går så bra för mig.

Ahmedhodzic berättar vidare, för tidningen, att han inte har något fokus på uppgifterna om intresse från Chelsea och Milan, samtidigt som han åter poängterar att det Mirsad Ahmedhodzic skrivit tidigare och skrivit nu påverkat honom och påverkar honom negativt. Däremot är han också tydlig med att han alltid kommer att hjälpa sin familj. 

ANNONS

Ahmedhodzic påpekar också tydligt att han litar fullt ut på Rosenberg och att den tidigare MFF-spelaren har hjälpt honom mycket, som agent, med att utvecklas både som spelare och människa. Han menar därmed att han vill ha Rosenbergs hjälp och att pappans utspel absolut inte stämmer. 

Rosenberg uttalar sig också för tidningen om att han tycker att samarbetet med MFF-talangen fungerar bra. 

Vi har ett samarbete som fungerar väldigt bra. Anel är mogen både på och utanför planen och har en fin framtid. Det fotbollsmässigt viktiga för Anel är att fortsätta jobba hårt varje dag och ta rätt steg i rätt tid när rätt möjlighet kommer, säger Rosenberg till Kvällsposten.

Kvällsposten skriver även vidare att tidningen har varit i kontakt med Mirsad Ahmedhodzic igen efter intervjun med Anel Ahmedhodzic. Tidningen skriver att pappan vidhåller sin kritik mot Rosenberg och att han anser att Anel Ahmedhodzic valt Rosenberg som agent för att Rosenberg "är en stor spelare och känd i Malmö, samtidigt som pappan menar att Anel "inte förstår" sitt eget bästa. 

ANNONS
Publicerad 2020-11-06 kl 17:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto