Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK-anfallare lägger ingen energi på Dif: "Vet inte vilka spelare de har"

Medan Djurgården förlorade slog AIK till med en 5-1-seger i genrepet. Två mål av Admír Catovic - som inte bryr sig nämnvärt om premiärmotståndaren.

- Jag vet inte vilka spelare de har, det är inte direkt så att jag följer deras matcher. Jag fokuserar på mitt eget lag, säger Admír Catovic till FotbollDirekt.se. 

AIK avslutade försäsongen med en säker 5-1-seger mot IFK Mariehamn. Tilltänkta anfallsparet Bangura/Bangura var frånvarande på grund av landslagsuppdrag, då tog Admír Catovic chansen att visa upp sig för tränare Alm. Två mål och ett assist från Catovic, som spelade tillsammans med Viktor Lundberg på topp. 

- Det kändes bra idag, bra att få känna på nätmaskorna lite. Jag kanske satte lite press på Banguras idag, men det är Alm som tar ut laget. Jag ska göra mitt bästa för att få spela så mycket som möjligt bara.

Övriga AIK-mål gjordes av Robert Åhman-Persson, Daniel Gustavsson och Viktor Lundberg. Motståndaren Mariehamn spelade tufft men var aldrig med i matchen, och Catovic är inte imponerad:

- De hade inte varit något topplag i allsvenskan direkt. De köttade på, men hade inte mycket till spel. Men det var inte så att det var något juniorlag heller, vi fick kämpa för det och jag tycker det är vi som gör en bra match idag.

Catovic var ett glädjeämne i AIK, ett annat var Martin Mutumba som startade och trollade på sin kant som om det var 2009 igen. Mutumba låg också bakom Catovic första mål till 1-0.

- Han var väldigt bra idag och är riktigt på gång nu. Hela Sverige vet väl vad han kan, och det kommer han visa i år igen. 

Publicerad 2011-03-27 kl 19:14
Annons
Annons
Annons