Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK anmält för händelserna mot IFK

AIK anmäls för händelserna i matchen mellan klubben och IFK Göteborg.
– Vi har fått in en anmälan, säger Andreas Göransson på SvFF till fotbollskanalen.se

I matchen mellan AIK och IFK utspelade sig några tråkiga scener där ambulanser fick kallas till Råsunda då två personer skadat sig på läktaren, en med brännskador och en annan med huvudskador.

Fotbollskanalen.se kunde dessutom avslöja att IFK Göteborgs assisterande tränare Magnus Edlund träffats av ett mynt i huvudet och började blöda ymnigt. En anmälan mot AIK har nu skickats in.

– Vi har fått in en anmälan från matchen mellan AIK och IFK Göteborg. Det rör sig naturligtvis om de händelser som utspelade sig på Råsunda 12 april. Anmälan är riktad mot AIK, säger tävlingssekreterare på Svenska fotbollförbundet, Andreas Göransson till fotbollskanalen.se.

Vilka är de anmälda händelserna?

– Jag kan inte gå in på detaljerna i vad som står i anmälan ännu. Jag fick den nu i morse. De anmälda har inte ens kunnat ta del av det än så länge. Själva processen fram till beslutet är inte offentlig. Men att anmälan har kommit in och att den kommer att behandlas från och med nu och framåt kan vi gå ut med.

Hur många punkter rör anmälan?

– Jag vill inte gå in på det just nu. Jag har som sagt precis tagit del av den själv här på morgonen så jag har inte hunnit sätta mig in i den ännu, jag har noterat att den har kommit och ärendet kommer att sättas igång under förmiddagen, säger Andreas Göransson.

Publicerad 2012-04-16 kl 09:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons