POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

AIK eller Djurgården för Mjällby-stjärnan?

Under succé-säsongen i fjol var Patrick Osiako en av Mjällbys allra bästa spelare. Nu vill han till Stockholm, till AIK eller Djurgården?
– Jag har bestämt mig för att jag ska lämna Mjällby, säger 24-åringen.

Mjällby har det jobbigt i botten av allsvenskan och situationen blev inte bättre efter 0-1 förlusten mot Djurgården i lördags.
Nu drabbas man av ytterligare osäkerheter då den viktige mittfältsmotorn, Patrick Osiako, gjort klart att han vill lämna klubben.

– Jag har bestämt mig för att jag ska lämna Mjällby. Ett lag i Stockholm hade varit bra, eller något annat lag i allsvenskan, säger Osiako till Sportbladet.

I lördags var Osiako tillbaka på planen, om än så bara för ett fem-minuters inhopp, efter skadeproblemen. Men det dröjer innan han kan gå på 100 procent.

– Folk förväntar sig mycket men jag måste ta det steg för steg. Det dröjer kanske två veckor innan jag är hundra procent, säger han.

Detta till trots är kenyanen fast besluten att ta nästa steg i karriären när hans kontrakt med Mjällby går ut, efter säsongen.

– Jag har stannat länge i klubben och jag är ung och talangfull. Om man spelar i en större stad blir det lättare att komma ut i Europa, konstaterar Osiako.

Publicerad 2011-07-18 kl 11:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå