Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK förlänger med kaptenen - "Nisse" stannar två år till

Foto: Scanpix

AIK har valt att förlänga avtalet med lagkaptenen Nils Eric-Johansson.
"Nisse en naturlig ledare med sin professionalism för sitt yrke och sin passion för AIK" säger Björn Weström till klubbens hemsida.

AIK och lagkaptenen Nils-Eric Johansson har kommit överens om en kontraktsförlängning. 35-årige Johanssons tidigare avtal löpte ut efter den pågående säsongen och med det nya kontraktet blir han AIK-spelare i ytterligare två säsonger.

"Nisse är en spelare med egenskaper att spela både ytter- och innerback, han har i regel varit skadefri och är en naturlig ledare med sin professionalism för sitt yrke och sin passion för AIK och med det är han en viktig del av AIK i ytterligare två år", säger AIK:s sportchef Björn Wesström på klubbens webbplats.

Johansson tillhörde AIK som ung innan han blev ungdomsproffs i Bayern München. Efter några A-lagsframträdanden i den tyska storklubben fortsatte han till Nürnberg. Därefter blev det England och Blackburn i Premier League och Leicester i andraligan innan han återvände till AIK sommaren 2007.

Nils Eric Johansson var tidigare i sommar gäst i Lundhs Podcast där han pratade om bland annat pratade om sin tid i AIK, supportrarna samt hur det var att fostras i Bayern München. Lyssna på avsnittet här!

Publicerad 2015-07-02 kl 13:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons