Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK-glädje över Bojans beslut

AIK visar i dag glädje över Bojan Djordjic beslut att välja bort ett drömbud från Israel. Tränare Mikael Stahre hoppas nu att det påverkar fler AIK-spelare.

- Det är jättekul att Bojan har gjort som han har gjort, säger AIK:s tränare Mikael Stahre till FotbollDirekt.se.

- Han visar att AIK är en jättebra klubb att spela i.

Fotbollskanalens uppgifter i dag beskriver ett drömbud från Maccabi Haifa på cirka 150 000 kronor i månaden. Men Djordjic valde ändå allsvensk fotboll med AIK framför Champions League-spel och matcher mot Juventus, Bayern München och Bordeaux.

- Jag vänder inte ryggen till klubben nu, säger Djordjic till fotbollskanalen.se. AIK-tränaren Mikael Stahre tycker beslutet också säger en hel del om AIK som klubb och vart AIK är på väg.

- Det tyder på att det finns trygghet här och att AIK är en speciell klubb. Djordjic beslut kan nu få betydelse för fler spelare i AIK. Stahre hoppas i alla fall att Bojans exempel gör så att spelare får mer med tålamod innan de lämnar Sverige.

- Varje situation är ju unik. Men det är klart att det är bra att det finns exempel som Bojan som väljer att spela kvar i Sverige.

- Om jag är överraskad? Jag vet inte. Jag har ärligt talat inte funderat alltför mycket på det då det aldrig kommit till förhandlingar med klubben. Man får ju lära sig att bra spelare spekuleras det alltid om.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-09-08 kl 14:31
Annons
Annons
Annons