Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

''AIK intresserade av ÖSK-mittfältare''

Som man tidigare kunnat läsa på fotbollskanalen.se ryktas det i lokala medier om AIK-intresse för Örebros mittfältare Nordin Gerzic.
- Jag har inte hört något från AIK, säger Nordin Gerzic till fotbollskanalen.se.

ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren säger att flera klubbar är intresserade av 25-åringen, men vill inte gå in på enskilda namn. Örebro vill behålla vårens succéman som har ett och ett halvt år kvar på sitt kontrakt.

- Jag hoppas att både Nordin och folk runt omkring honom har lite kyla. Jag tror att han mår bra av kontinuitet och trygghet, säger Sjögren till Nerikes Allehanda.

Nordin Gerzic kom inför förra säsongen från Rynninge och gjorde under sitt första allsvenska år åtta inhopp. Nu har Sixten Boström tagit över tränarrodret och då får Gerzic stort förtroende. Så här långt har han svarat för två mål på 14 matcher.

- Det är kul att Nordin har tagit sådana steg framåt att han har blivit intressant för andra klubbar. Men han är en spelare som vi kan bygga på i framtiden och vi vill helst att han stannar, säger Sjögren.

- Det är smickrande, ett bevis på att man har gjort något bra. Det går snabbt i fotboll. Ena dagen är man här, andra dagen är man där och den tredje har man lagt av, säger Gerzic.

Publicerad 2008-07-21 kl 15:14
Annons
Annons
Annons