POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

AIK jobbar på avtalsförlängning med backduo: ''Positiv''

Mittbacken Per Karlssons är AIK:s kanske största utropstecken under våren. Efter säsongen går kontraktet ut. Det samma gäller för försvarskollegan Daniel Arnefjord. Sportchefen Ola Andersson jobbar hårt på att få behålla duon och han har goda förhoppningar att det ska lösa sig.

- Det stämmer, jag är positiv, säger Andersson till FotbollDirekt.com.

Efter två tunga skador och utlåning till Åtvidaberg är Per Karlsson på väg att utvecklas till den storback som många har förutspått i flera år. Med den brytningssäkre försvararen i backlinjen har AIK bara släppt in ett spelmål. Efter säsongen löper 22-åringens kontrakt ut och det betyder att han snart får börja förhandla med andra klubbar.

- Först och främst är det viktiga att en spelare vill vara här. Det är oväsentligt om de kan börja prata med andra klubbar. Vill de iväg så avvaktar de och jag får inte den uppfattningen i de här fallen.

- Vi för diskussioner med bägge agenterna, berättar Ola Andersson.

Daniel Arnefjord blev utvisad i den fjärde omgången i mötet med Hammarby. Efter det har han inte lyckats ta tillbaka sin plats. Nils-Eric Johansson var avstängd i bortamatchen mot Gefle och då fick 29-åringen ta över den rollen. Trots petningen råder ingen tvekan om att AIK vill behålla Arnefjord.

- Det är därför som vi pratar om ett nytt kontrakt.

Hur går det? - Jag säger ingenting om hur det går när det gäller kontraktsförhandlingar.

Men du låter positivt. - Det stämmer, jag är positiv, säger Ola Andersson

Publicerad 2008-05-15 kl 11:21
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå