Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

AIK leder försäsongstabellen: "Ingen formtopp"

Försäsongstabellen må vara något ologisk, men AIK toppar den just nu. AIK är nämligen det enda laget som vunnit samtliga träningsmatcher. Nye tränaren Mikael Stahre är inte orolig för att laget formtoppat för tidigt.

- Det är bättre att vinna än att förlora matcher, så det är inga problem. Vi jobbar inte med någon formtopp just nu. Nu handlar det mycket om att fortsätta på det man inlett och sedan skruva lite med truppen för att få det perfekt, säger Stahre.

På lördag väntar träningsmatch mot superettanlaget Assyriska. Efter segrar mot IFK Mariehamn, Västerås, Syrianska och Örebro har AIK möjlighet att ta femte raka viktorian. Men AIK får klara sig utan Gabriel Özkan och den holländske succébacken Jos Hooiveld.
- Gabriel och Jos har bara lätt, lätt skadekänning. Hade det varit allsvensk match så hade de spelat. Jos har en känning i en vad, informerar Stahre.

Vad tror du om matchen mot Assyriska?

- Det känns bra för tillfället. Assyriska är ett bra lag som spelar fin fotboll. Känner jag deras tränare, Robert Johansson, rätt kommer de att försöka hota oss på marken och laget är bra med boll och är aggressiva.

Publicerad 2009-02-27 kl 14:27