Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK nobbade Magnus Bahne

AIK hade kunnat haft två finländska landslagsmålvakter kommande säsong. Men sportchefen Björn Wesström valde att säga nej till Magnus Bahne.

- Vi fick ett erbjudande men tackade nej, säger Wesström till Expressen.

Magnus Bahne lämnade Halmstad efter en inte allt för lyckad säsong och sade tidigare i en intervju till FotbollDirket att han är ute efter en ny utmnaning och en nytändning i karriären. Han har varit aktuell för allt från IFK Norrköping till svenska mästarna AIK.
Men hos de sistnämnda blev det nobben.
- Vi tror på Maanoja och han kommer att träna för fullt med laget när vi drar igång i januari, säger sportchefen Björn Wesström till Expressen.

Tomi Maanoja missade hela säsongen på grund av en skada som han ådrog sig i en träningsmatch på försäsongen och har rehabiliterat sig sedan dess. Han har meriter från det finska ungdomslandslaget och har av många i Finland setts som en blivande A-landslagsmålvakt.

Magnus Bahne har gjort 2 A-landskamper för Finland och har också funnits med i landslagsdiskussionen. För ett par säsonger var han dessutom en av de bästa målvakterna i Allsvenskan men får nu alltså leta på annat håll efter en ny klubb.

Publicerad 2009-12-23 kl 13:03
Annons
Annons
Annons