Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK om Strandberg: "Osannolikt att han stannar"

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Carlos Strandberg gör succé i AIK - men ser ut att lämna klubben i sommar när lånet går ut.
- Ganska osannolikt att vi kan behålla honom, säger sportchefen Björn Wesström till Fotbollskanalen.

Med bara dagar kvar till den allsvenska premiären i år värvade AIK in Carlos Strandberg. Anfallaren lånades in från CSKA Moskva på ett avtal som sträcker sig fram till den 18 juli den här sommaren.

Det innebär att 20-åringen kommer att kunna spela två matcher efter EM-uppehållet, innan lånet är slut. Strandberg har gjort fem mål på åtta framträdanden i AIK och de svartgula hoppas kunna förlänga med anfallaren, men just nu ser det ut som att succéspelaren kommer återvända till Moskva i sommar.

- Som du förstår har inte jag för avsikt att redogöra för några samtal mellan AIK och CSKA, men det är klart att tittar man på det ur ett logiskt perspektiv är det ganska osannolikt att vi ska behålla honom, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

- Det är en spelare som de (CSKA Moskva) har lånat ut för att han ska hitta utveckling, vilket han uppenbarligen gjort. Han har fått rejält med speltid, gjort mål och ser väldigt bra ut. Då är det fullt naturligt att de vill titta på honom i sin miljö efter den utlåningen, så det är väl det som är det logiska.

Att AIK vill behålla Strandberg råder det ingen tvekan om.

- Det är klart att vi vill behålla en spelare som är så pass bra och tillför vårt lag en massa saker, men det är inte så intressant för det är inte vi som äger den frågan. Vi har den viljan, men vi äger inte beslutet.

Nu kommer AIK ha en fortsatt dialog med CSKA Moskva om Strandberg.

- Givetvis, avslutar Björn Wesström.

Se Carlos Strandbergs två strutar mot Häcken i spelaren ovan.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-05-09 kl 16:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons