Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK-profil kovänder - hittar inte ny klubb

Markus Jonsson kan få en fortsättning i AIK - trots allt. Nu har AIK vänt och är beredd att förhandla med Jonsson som misslyckats med att hitta en ny klubb ute i Europa.

AIK räknade nyligen bort Markus Jonsson som hela tiden velat ut i Europa. Men sedan den tidigare Stoke-aktuelle försvararen misslyckats med att hitta en ny klubb så har AIK blivit aktuellt igen.
- Jag har haft en bra dialog med Mikael Stahre som vill att jag ska stanna, säger Jonsson till Fotbolls-Expressen.

Markus Jonssons kontrakt med AIK går ut i morgon. Då är en av allsvenskans bästa ytterbackar arbetslös. Men med lite tur så blir det inte så länge. Jonsson har nämligen börjat prata med AIK igen, trots att det spåret alltså såg förlorat ut för bara några dagar sedan.
– Kontraktsförslagen har det inte varit så många. Molde har varit mest intresserade men jag tackade nej till deras förslag tidigare.

Ålborg i från Danmark och klubbar i engelska The Championship ska också ha tittat på Jonsson. Dock utan att något hänt och med det en öppning för AIK igen.
– Jag ska ha ett möte med dom här i morgon. Ska träffa Björn (Wesström) och Stahre i morgon (onsdag) en gång till.
– Vi får se. De vill höra hur jag ser på situationen och hur jag tänker. De vill höra hur jag står. AIK har inte stängt dörren.

Publicerad 2009-12-30 kl 17:45
Annons
Annons
Annons