POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK-talangen vill lägga upp Zlatan-bild på facebook

Succén bara fortsätter för Alexander Milosevic. Nu nominerad till "årets back" på Fotbollsgalan, i konkurrens med namn som Mellberg och Lustig. Men Milosevic tar lätt på det hela.

- Jag tänker inte så mycket på det, då blir man bara besviken. Det enda jag hoppas på är att få träffa Zlatan, säger Alexander Milosevic till FotbollDirekt.se.

Sannsagan Alexander Milosevic skriver ständigt nya kapitel. Bakgrunden är känd: Så sent som i vintras en division 1-spelare i Vasalund och okänd för den stora allmänheten.
AIK slog till på Milosevic och raskt hade han tagit en ordninarie plats i såväl Gnaget som U21-landslaget, och intresserat storklubbar som Liverpool och Werder Bremen.

Och nu alltså nominerad till "årets back" på Fotbollsgalan. De andra nominerade: Olof Mellberg, Mikael Lustig och Peter Larsson. Milosevic har inga illusioner om att ta hem utmärkelsen.
- Klart det är kul att bli nominerad, men jag ser inte det som realistiskt att vinna. Jag tänker inte så mycket på det, då blir man bara besviken. Det är bara att göra sitt bästa så vinner man kanske någon gång.

Istället är det ett annat mål 19-åringen har för ögonen: att få träffa Zlatan Ibrahimovic på galan.
- Det enda jag hoppas på är att åka dit och träffa Zlatan, det är allt.

- Jag måste träffa honom innan jag lägger av. Ta en bild och lägga upp på facebook, då är jag klar, säger han och skrattar.

Alexander Milosevic skyndar långsamt även med själva fotbollsspelandet. Trots locktonerna från utlandet öppnar backtalangen för att stanna länge i AIK.
- Jag vill spela med AIK nästa säsong och har inget emot att stanna här i flera år framöver. Bara om AIK får bra pengar så kan det diskuteras att jag lämnar.

- Det har gått riktigt snabbt, men det finns fortfarande många aspekter i mitt spel som jag kan förbättra. Det är gäller att träna hårt och köra på så man inte stannar i utvecklingen.

Publicerad 2011-10-19 kl 15:30
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå