Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK testar Bosman-mittfältare

AIK har inte gett upp tanken på att värva ytterligare spelare. Den här veckan ska klubben testa den 26-årige finske mittfältaren Toni Koskela.

Koskela har meriter från spel med Cardiff i The Championship, men fick där spela mycket sparsamt. Närmast kommer han från från Kjell Jonevrets Molde. Där var han med om att föra upp laget från andradivisionen och föregående säsong gjorde Koskela 19 matcher från start och ett mål när Molde slutade nia i Tippeligan. För tillfället är mittfältaren kontraktslös och skulle kunna skriva på för AIK som Bosman.  

- Koskela är en välväxt centralmittfältare med en känslig högerfot, planeringen är att han tränar med oss denna vecka och deltar i matchen mot Enköping på onsdag, säger tränaren Mikael Stahre till aikfotboll.se.

- Vi har fått möjlighet att titta på Koskela i vår egen verksamhet utan kostnad, vilket är optimalt ur ett värderingsperspektiv. Visar det sig att detta spår är av intresse för oss så värderar vi det i förhållande till de spelare som redan finns hos oss samt de vi tittar på externt fram tills sommarfönstret öppnar i juli, säger sportchefen Björn Wesström.

Publicerad 2009-03-02 kl 09:00
Annons
Annons
Annons