POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

AIK-trio måste undersökas närmare: ''Jag lider med Özkan''

Det blev en riktig Pyrrhusseger för AIK mot Halmstad. Tre spelare tvingades kliva av och det ser inte bra ut.

- Gabriel Özkan och Markus Jonsson har nya skador. Bojan Djordjic slog upp sin gamla skada. Den segern kostade jättemycket och alla tre måste undersökas närmare under de närmsta dagarna, säger assisterande tränaren Nebojsa Novakovic till FotbollDirekt.com.

Än så länge vågar inte AIK-tränaren säga hur allvarliga skadorna är, men konstaterar att det inte ser bra ut. Matchen mot IFK Norrköping lär inte vara aktuell för någon av spelarna.

Tyngst är det säkerligen för Gabriel Özkan. AIK har saknat Özkan. Den otursförföljde Özkan har längtat efter de allsvenska gräsplanerna. Mot Halmstad gjorde talangen efterlängtad comeback, men redan efter 20 minuter fick mittfältaren kliva av planen med en ny blytung skada.

- Det är så jobbigt och jag lider verkligen med honom. Han har varit bra på träningarna, var duktig i cupen och nu händer det här. Riktigt jobbigt för honom.

Är han bedrövad?
- Såklart, men vad ska man göra? Han fick en ny känning i baksidan som krampkänning. Men nu var det andra låret, säger Novakovic och suckar.

Publicerad 2008-05-06 kl 14:09
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå