Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK vill ha BP-talang - ''Logiskt att han är intressant''

FotbollDirekt.se kan i dag avslöja att AIK följer ett av Brommapojkarnas mest spännande namn.

Flera allsvenska klubbar vill ha BP-mittfältaren Philip Haglund. Närmast till ser Svenska mästarna AIK, enligt FotbollDirekts källor, ut att vara.

- Han har givetvis gjort en bra säsong så det är bara logiskt att intresset är stort för Philip, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till FotbollDirekt.se.

- Men att vi skulle vara en av dessa intresserade klubbar vill jag inte kommentera, tillägger Wesström.

Philip Haglund kommenterar AIK-ryktet så här:
- Det är väldigt smickrande och kul att uppmärksammas av en bra klubb, säger Haglund till FotbollDirekt.se. Men jag tänker inte stressa och trivs bra i BP.

- Mer än så här kan jag egentligen inte säga. Men säsongen har gått över förväntan. Målet var att etablera mig men redan efter 5-10 omgångar kände jag att jag kunde ändra målsättning och börja ta för mig mer.

AIK:s sportchef har i många år haft koll på BP:s 22-årige mittfältare. AIK:s påstådda intresse för Haglund under Wesströms ledning är därmed på många vis logiskt.

- Han är en Stockholmspelare jag respekterar och har följt sedan pojklagsstadiet, det har jag gjort. Han har haft en konstant utveckling och är fortfarande inte färdigutvecklad.

Brommapojkarnas klubbdirektör Ola Danhard möter FotbollDirekts uppgifter på återhållet vis och hänvisar till att två år återstår av kontraktet med BP.

- Det är klart att Philip är en väldigt intressant spelare men sådant här kommenterar vi ju aldrig. Jag utgår i från att Philip spelar i röd-svart även nästa säsong.

Hur vill du beskriva intresset för honom?
- Nä, men det är klart det finns ett intresse för honom men jag kommenterar inte huruvida vi fått förfrågningar eller hur många klubbar som kan ha hört av sig.

- Enda gången jag kommenterar något, det är den dag något är klart.

Publicerad 2009-11-16 kl 15:21
Annons
Annons
Annons