AIK krossade Landskrona i cupen: "Förlorade mot ett bättre lag"

AIK

AIK visade klassen mot Landskrona. Mohamed Bangura tryckte in 4-0 med kvarten kvar i cupmötet.
- Vi förlorade mot ett bättre lag, säger Bois-tränaren Zvezdan Milosevic till SVT.

Det lutade åt AIK-ledning redan efter nio minuter, när Bois orsakade hands- och straffavblåsning från domaren Stefan Johannesson. Men Johan Blombergs avslut var tamt och målvakten Jonas Sandqvist räddade.

1-0 skulle dock komma ändå. Nils-Eric Johansson nickade in ledningsmålet fem minuter före pausvilan. Och just som pausvilan stundade ökade Noah Sonko Sundberg på till 2-0 efter en lite tilltrasslad situation.

Henok Goitom satte 3-0 med timmen spelad.

När det återstod en kvart av matchen tryckte Mohamed Bangura in 4-0 för de svartgula.

- Vi förlorade mot ett bättre lag, det finns inte mycket att säga om det. De ägde bollen och hade långa anfall medan våra var korta, säger Landskronas tränare Zvezdan Milosevic till SVT.

Ändå var han inte helt besviken.

- Trots att vi släppte in billiga mål tappade vi inte huvudena totalt, vilket jag ändå tycker är ett bra tecken. I mina ögon var vi mycket bättre i andra än i första halvlek, säger Milosevic.

Samtidigt krossade Jönköpings Södra Hudiksvall på bortaplan med 4-1.