Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

AIK lägger bud på Radetinac

Foto: SCANPIX

Intresset för Mjällbys yttermittfältare Haris Radetinac är stort. Nu bekräftar 27-åringen att AIK och ett flertal andra allsvenska klubbar har gett honom kontraktsförslag.

- Det är inte bara AIK som jag fått kontraktsförslag i från, säger han till Sportexpressen.

Intresset för Haris Radetinac är stort. Yttermittfältaren, som sitter på ett utgående kontrakt, har klargjort att han vill lämna Mjällby för en större klubb.

- I Sverige vill jag spela med klubbarna som alltid är med där uppe och slåss om att vinna allsvenskan. Men helst skulle jag vilja spela utomlands, säger han till fotbollskanalen.se.

Radetinac bekräftar att han har fått ett kontraktsförslag från AIK, men att det inte bara är AIK som är ute efter hans signatur.

- Jag har fått några kontraktsförslag, inte bara från AIK utan det är flera klubbar i allsvenskan. Vi får se vad som händer, det måste kännas rätt också, både för mig och familjen, säger han till Sportexpressen.

Men trots det stora svenska intresset är det tydlig att Radetinac helst spelar utomlands, om han själv får välja.

- Alla fotbollsspelare vill helst utomlands och komma så högt upp som möjligt. Så tänker jag också. Så länge jag spelar fotboll kommer jag ha mål att komma dit. Sen om det blir nu eller i framtiden, det får vi se, säger han.

Publicerad 2013-07-29 kl 17:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons