POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
AIK

AIK:s sjukstuga - flera spelare dåliga innan matchen: "Skakade i hela kroppen"

Foto: Scanpix

Henok Goitom, AIK

AIK har bara en seger efter tre omgångar.
Är sjuka spelare en av förklaringarna?
- Vi har haft fyra, fem, sex stycken som har varit lite risiga, säger Andreas Alm.

Robin Quaison och Per Karlsson är skadade och kunde inte spela mot Örebro. Under veckan har Eero Markkanen, Nabil Bahoui, Alexander Milosevic och Henok Goitom varit sjuka.

- Vi har faktiskt haft en del sjukdomar under två veckor, det är ganska ovanligt. ”Nabbe” var ju helt utslagen uppe i Gävle. Första matchen mot Göteborg hade han feber också. Så vi har haft fyra, fem, sex stycken som har varit lite risiga, säger tränaren Andreas Alm.

Många blev förvånade över att Henok Goitom var utanför startelvan mot ÖSK. Efter matchen vägrade anfallaren att svara på frågor med motiveringen: ”spelarna som har spelat mest ska synas mest” – men så här sa Andreas Alm:

- För Henoks del är det konkurrens . Man tittar på motståndare, senaste matchen och vi tittar på att han har varit magsjuk under de 24 senaste timmarna. Så man väger in allt.

Så han har varit magsjuk?

- Det har han, men allt spelar roll.

- Robin, ”Pertan” och Henok kunde inte starta i dag, men jag hoppas att alla kan spela i derbyt.

Vad är det med Per Karlsson?

- Per har haft en känning i baksida lår. Han varit skadad sedan han blev utvisad mot IFK Göteborg. Han har inte tränat i veckan.

- Eero har varit sjuk i veckan och vi fick byta ut honom. Henok har varit magsjuk under det senaste dygnet så vi får göra lite byten och så men det ska vi klara av.

Alexander Milosevic:

- Innan matchen var jag hemma och skulle äta. Då började jag skaka i hela kroppen, men det var inga problem under matchen, säger han till fotbollskanalen.se.

- Jag fick kräkningar inne i omklädningsrummet innan matchen, men det gick att köra ändå. Jag mådde inte dåligt, men jag började skaka i hela kroppen.

Nabil Bahoui:

- Jag har haft problem med allergi och infektion i kroppen. Jag spelade ändå men jag har haft problem med fysiken. Det kändes bättre i dag och jag tar steg för steg, säger han.

Publicerad 2014-04-13 kl 18:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå