POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
AIK

Alm: "Norling kommer att träna AIK igen"

Foto: Scanpix

Rikard Norling är fortfarande älskad i AIK-kretsar.

Den kärlekshistorien kommer fortsätta, tror nuvarande tränaren Andreas Alm.

– Så här är det: framöver kommer Rikard Norling att vara tränare i AIK, säger han till Fotbolldirekt.se.

Andreas Alm har varit i AIK i sex år, fyra som huvudtränare. Det är en lång tid i en storklubb, men trots det har han en bit upp till en av klubbens stora favoriter i modern historia: Rikard Norling.

I en intervju med Fotbolldirekt.se pratar Alm om sin framtid i klubben, och trots att han kan se sig själv stanna en lång tid (kontraktet är skrivet över nästa säsong) så inser han ändå att han en dag kommer att lämna klubben. Och då finns det ett givet namn för klubben.

– Jag tror att det kommer att hända ganska snart att en tränare som har varit tränare i AIK kommer att komma tillbaka och bli tränare igen i AIK. Men det har inte hänt hittills, säger han till sajten.

Fotbolldirekt.se: Varför tror du att det kommer hända?
– Det finns många bra tränare som har varit tränare i AIK förut. Så här är det: framöver kommer Rikard Norling att vara tränare i AIK.

Alm säger själv att han är "extremt orädd" för tanken att bilan kan falla och att dagen han lämnar, när det nu skulle ske, så kommer han att acceptera det som en del av jobbet. Men att Norling återvänder tvivlar han inte alls på.

– Så kommer det att vara. Det skulle förvåna mig annars och jag tror att det i framtiden skulle vara väldigt bra för AIK.

Norling är för närvarande i norska Brann, efter att ha vunnit SM-guld med Malmö FF.

Publicerad 2014-04-18 kl 10:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå