POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/AIK

AVSLÖJAR: Quaison klar för Palermo - reser till Italien på torsdagen

Robin Quaison lämnar AIK. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har Palermo köpt mittfältaren för 20 miljoner kronor - övergången blir officiell på torsdag.

Ett år kvar på kontraktet, ändå köper Serie A-klubben Palermo loss Robin Quaison, 20, för hela 20 miljoner kronor - enligt uppgift till fotbollskanalen.se är parterna överens och på torsdagen reser mittfältaren med sin agent Hasan Cetinkaya till Italien. Där ska 20-åringen göra en läkarundersökning och sedan ansluta till sitt nya lag som är på träningsläger i Österrike.

För en vecka sedan ryktades det i italiensk media om Palermo och Quasion. Några dagar senare kunde fotbollskanalen.se berätta att den italienska klubben rest till Stockholm för att förhandla med AIK.

–  Det stämmer att Palermo är intresserat av Robin. Varför skulle jag ljuga om det?, sa agenten Hasan Cetinkaya då.

- För Robin är det väldigt viktigt att AIK får pengar när han lämnar och det var en av anledningarna till att han nyligen förlängde kontraktet. Nu känner Robin att han är redo för nästa steg.

Nu är alltså klubbarna överens och Quaison har bestämt sig för att ta klivet till Serie A, erfar fotbollskanalen.se.

Robin Quaison startade sin karriär i Järva Kista med flyttade till AIK som sjuåring. Där har han via pojk- och juniorlag samt förra samarbetsklubben Väsby United jobbat sig upp i A-laget. Den allsvenska debuten kom 2012.

Sedan dess har han blommat ut till en viktig spelare och har bland annat varit med på två januariturnéer med landslaget.

Publicerad 2014-07-17 kl 00:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå