Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/AIK

Engelska kultklubben vill värva jagade Backman

Foto: Scanpix

AIK:s Niklas Backman jagas av Leeds.

Det blev inget Röda Stjärnan för Niklas Backman. Nu kan det istället bli större än så. Anrika Leeds jagar AIK:s mittback

För några dagar sedan kunde fotbollskanalen.se avslöja att serbiska Röda Stjärnan fått nobben från både AIK och Niklas Backman.

- En övergång blev aldrig aktuell då AIK och Röda Stjärnan inte kom överens. Men Niklas har all förståelse för att AIK tackade nej och var själv tveksam till övergång dit, sa Patrick Mörk till fotbollskanalen.se då.

Men nu har en annan, större klubb dykt upp. Det klassiska laget Leeds uppges vara intresserade av Backmans tjänster enligt Expressen. AIK:s scoutingchef Björn Wesström bekräftar att det inte finns ett konkret bud och vill heller inte kommentera Leeds intresse.

- Vi ligger inte för förhandling med någon klubb angående Niklas. Det har kommit ett konkret bud och det var från Röda Stjärnan, men det blev inget, säger AIK:s scoutingchef Björn Wesström till Expressen.

- Det blir konstigt om jag ska kommentera rykten om klubbar och så vidare. Det finns säkert klubbar som har representanter på plats på landskamper och som scoutar spelare, men det enda bud vi har fått är från Röda Stjärnan.

I och med att overgångsfönstret för januari stänger om bara några dagar är det troligaste att Championshipklubben Leeds kikar in Backman för en övergång till sommaren.

Fotbollskanalen.se har inte kunnat nå Backman för en kommentar än.

Publicerad 2013-01-30 kl 17:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons